O NAMA eLAKOLIJE Univerexport servis

upravna zgradaKompanija Univerexport osnovana je 25. septembra 1990. godine i danas predstavlja jedan od najvećih domaćih trgovinskih lanaca koji više od 23 godine dominira na tržištu Vojvodine, a od 2010. godine svoje poslovanje proširuje i na tržište Beograda. Prepoznatljivo ime, kvalitetna usluga, širok asortiman, ljubazno osoblje i pristupačne cene predstavljaju sinonim poslovanja kompanije Univerexport, koja svakog dana uslužuje preko 40.000 potrošača.

Danas, 40 maloprodajnih objekata, različitog prodajnog formata, posluju u okviru prodajne mreže Univerexporta, a stalno unapređenje zadovljstva i lojalnosti potrošača kao i prihvatljiv porast vrednosti kapitala, koji će obezbediti motivacione uslove rada i usavršavanje zaposlenih uz uspostavljanje dugoročnih i uspešnih odnosa sa poslovnim partnerima, predstavlja misiju kompanije Univerexport.

Kompanija Univerexport zapošljava preko 2.000 zaposlenih, a u okviru poslovnog sistema funkcionišu tri zavisna preduzeća: mesna industrija Bačka i trgovinski lanac Trgopromet. Na početku svog razvoja, kompanija Univerexport bila je okrenuta ličnim proizvodnim pogonima: pekare, testenine i sladoleda, koji su bili preteča uspešne privatne trgovinske marke Bašbaš i Dajdaj. Potvrda kvaliteta došla je i 2010. godine, kroz nagradu "Najbolje iz Srbije", što je stimulisalo kompaniju na dalji razvoj ovog formata. Danas bogati asortiman trgovinskog lanca Univerexport, pored Bašbaš i Dajdaj čine i privatne robne marke Uni, NajNaj, Bubzi, Merzer, Dirka, D'ardi i  Dolina vina.

U korak sa savremenim potrošačem i njegovim potrebama, kompanija Univerexport pokrenula je eLAKOLIJE online servis za naručivanje i dostavu robe putem Interneta.

Putem Univerexport online servisa za naručivanje i dostavu, brzo i lako robu može poručiti svako.

Nudimo Vam:

Copyright © 2012-2013. UNIVEREXPORT d.o.o. Sva prava zadržana.