NAČINI PLAĆANJA eLAKOLIJE Univerexport servis
Kupci koji su fizička lica, obavezuju se da će robu naručenu na Web portalu http://elakolije.rs platiti
dostavljaču-inkasantu eLAKOLIJE servisa prilikom isporuke robe.

Ukoliko ste fizičko lice, naručenu robu u eLAKOLIJE servisu možete platiti prilikom dostave na jedan od sledećih načina:

- Gotovim novcem (RSD)
- Čekovima, uz mogućnost odloženog plaćanja na 30, 60, 90, 120, 150 ili 180 dana za bilo koji iznos kupovine
- Platnim karticama: debitnim i kreditnim (Visa, Diners Club International, MasterCard, DinaCard, Maestro)
- *Vrednosnim bonom dobijenim od Univerexport-a

Za kupce, koji su pravna lica, plaćanje se vrši isključivo putem virmana (detalji takve uplate se nalaze u ugovoru koji takvi kupci moraju sklopiti sa Univerexport-om).
Za detaljne informacije pozvati besplatnu info liniju Call centar 0800/345678 (radnim danima 07:30h-15:30h, subotom 7:30-14:00)

Napomene:
* Vrednosni bon se može ostvariti na specijalnim akcijama koje se pokreću na određenim lokacijama u okviru Univerexport sistema.
O ovakvim akcijama, koje nisu stalnog tipa, pravovremeno ćemo Vas obaveštavati. Na bonu će jasno i nedvosmisleno biti iskazana njegova vrednost, kao i pravilo pod kojim se može iskoristiti, te period njegovog važenja.
** Ukoliko naručenu robu plaćate čekovima, dužni ste da našem dostavljaču-inkasantu, prilikom predaje čeka date na uvid čekovnu knjižicu i ličnu kartu kako bi proverio Vaše identifikacione podatke.
*** Ukolko plaćate debitnom ili kreditnom karticom, dostavljač-inkasant eLAKOLIJE servisa doći će sa prenosnim EFTPOS terminalom (uređajem) za autorizaciju kreditnih kartica i izvršiti naplatu na mestu isporuke. Da bi se ova vrsta plaćanja realizovala, neophodno postojanje signala mobilne telefonije.

Copyright © 2012-2013. UNIVEREXPORT d.o.o. Sva prava zadržana.